Viasat OnDemand

Inlägget publicerades 10 maj, 2010 kl 10:14 | Kategoriserat under Diverse.

Alltså seriöst, hur mycket håller inte allting på att utvecklas om jag får fråga? För några år sen fick man gå till videobutiken och låna en video som ofta var flimrig och krasslig och aldrig tillbakaspolad. Kommer ni ihåg dom gångerna man va så irriterad på att få spola tillbaka allting?

Nu slipper man allt sånt skit och det är riktigt skönt faktiskt. Nog för att jag tror att trenden i sig inte är bra, vi blir bara latare och latare men ändå det är rätt händigt faktiskt. Man är alltså aldrig mer knuten till att just klockan 21.00 fredag den 15:e/11 se på finalen mellan det ena och det andra eller som ofta när man bestämmer sig för att åka till videobutiken bara för att upptäcka att man sett allt.

Nu kan man ju göra allting på internet, via TV:n, you name it. En ganska bra tjänst är faktiskt Viasat OnDeman. Man kan se allt från premier league till filmer/serier för en ganska billig peng samtidigt som man sitter hemma och njuter med familjen eller själv.

Dom har ca 1973 filmer i sin databas just nu, så det är bara att välja och vraka och det som är snäppet bättre för alla ekonomi medvetna är ju faktiskt att det kostar endast 39kr. Du behöver inte heller tänka på att fan, jag skulle ha lämnat tillbaka filmen innan klockan 18.00. Istället får du tillgång till filmer/serien/matchen i 24h =) Behändigt och bra!

Vissa dokumentärer/serier är dessutom gratis. Riktigt trevligt =) Anyways, är det någon fler än mig som reagerar på ”Talang” Sverige? Tänker skriva lite om det i mitt nästa inlägg.

2 Svar till “Viasat OnDemand”

 1. karro

  här hemma har vi telia digitaltv där man både kan se gratis filmer, program som gått o ska gå på bland annat svt o man kan också hyra filmer. så ja, visst är det bra?:D dessutom finns ju även voddler =)

  angående talang: JAG REAGERAR! varför, VARFÖR lägga en halv mille på det? kan det inte räcka med…10 000 o äran? måste det va 500 000kr? det finns faktiskt bättre saker att lägga pengarna på! jag tycker inte ngn i talang är värd en halv mille. javisst många är riktigt duktiga på det dom gör, men en halv miljon är ändå en halv miljon.. lägg ner skiten säger jag bara:D haha undrar om jag är ensam att tycka så… =)

  Svara
 2. Elin och räkan!

  När kommer inlägget om talang, jag/vi väntar :D:D

  Svara

Lämna en kommentar