Fotosession – Mia

Inlägget publicerades 10 augusti, 2010 kl 01:34 | Kategoriserat under Bilder, Diverse, Photoshop.

Ett bra tag har jag nu funderat på att köpa en riktigt avancerad kamera och i början av Juli blev det av. I söndags, 8:e Augusti nästan exakt en månad efter att jag köpte kameran så fick jag chansen att ta lite bilder på underbara modellen Mia. Vanligtvis är det ju fotografen som ska få modellen att känna sig bekväm, men Mia var van så hon fick mig istället att känna mig bekväm.

Kommer inte skriva mycket, utan ville bara visa några av bilderna som blev tagna och lite photoshop arbete. Tilläggas ska att hon endast har naturell makeup, så all extra kring läppar/ögon/kinder har jag lagt dit manuellt.

Ett stort tack till Mia och ett oerhört stort tack till en människa som är värd att nämnas inte bara en gång utan massor;  Tore Nilsson.

Enjoy! (Snälla, inga sms med att ni vill suga av mig, det var bildligt talat!)

Ni ska självfallet klicka på bilderna! :)

;nbsp

21 Svar till “Fotosession – Mia”

 1. Mimia

  Jättesnygga! Vilka ögon hon har… :)

  Svara
 2. Dolly

  hahahah sant fan… måste lägga till bulgur ;) tack för infot gubben

  Svara
 3. Anna

  Jättefina bilder på söt modell. Hade gärna sett henne i något slags sammanhang, med lite rekvisita. Kanske utomhus under ett äppelträd eller nåt. Fast nä, knappast i den klänningen… Gillar framförallt den sista bilden! :)

  Svara
 4. Dollt

  jag är från syrien

  du får besöka http://fashionmodel.se ;)

  sidan finns

  Svara
 5. Malin

  Du är jätte duktig, jag är jätte stolt över dig!

  Svara
 6. Karro

  Jättefina bilder! Sminket du gjort i photoshop e supersnyggt! ser så naturligt ut! och ja, lite rekvisita hade inte varit fel, men det kommer det kommer. Du e jätteduktig för att vara nybörjare. några av bilderna ser ut som omslagen på tidningar, typ vouge ;):D Fortsätt så!

  Svara
 7. Joe

  Bilderna är bra, hon borde dock ändra minen på munnen, hon har samma min på varenda kort, ingen variation alls, blir tröttsamt efter några bilder för d känns nästan som man att man kollar på en o samma bild gällande ansiktet……och i många bilder känns det som att hon krökar på ryggen, och tappar då den fina hållningen, och så är det viktigt att framtona halsen på bilder så att man får en lång hals, på vissa bilder ser d ut som att hon inte har någon hals alls….
  d var bara några synpunkter på modellen som skulle kunna göra henne bätttre, i övrigt är hon jättevacker, keep up the good work…..och du Romeo, bra jobbat för att vara första session, keep it up du med ;)

  Svara
  • Romeo Patrick

   Tack så mycket Joe för den fina kommentaren. Det är värt att tänka på, det jag fokuserade mest var att få henne korrekt i bild men antar att allt eftersom man fotograferar så ser man väl fler saker. Som när man kör bil. Det gick som tur bra =) Men, nu noterar jag.. Bättre hållning och försöka få så att man får en längre halls.

   Tack än en gång,
   Romeo

   Svara
 8. Dolly

  näh, jag vill inte slå ihop sidorna..

  är du fotograf?

  thanks btw

  Svara
 9. Dolly

  jaha oki, de förståss.. men ett steg i taget så löser de mesta sig

  jag har alltid varit intresserad av modellyrke.. redan som barn.. men fick aldrig gå in i branshen av mamma

  2005 hörde en fotograf av sig och ville fota mig för en agentur. Han hade sett bilder på mig hos en gemensam kompis. Sedan flöt det på..

  Svara
 10. Dolly

  tack så mkt… ja visst e hon tuff min lilla sessa..

  ja herre gud, jag tröttna på de där skinnsofforna…

  älskar dessa,,,

  jungfru maria på min ksuldra älskar jag, hade en delfin där, men nu täcktes den av mama 3adra :)

  Svara
 11. Dolly

  förresten, tycker du ska regga dig på modellbilder.se som fotograf och lägga upp dina bilder på mia blandannat… gå in o kika..

  Svara
 12. Dolly

  har provat me ånga, men tyget är envis… :( vi får se va ja gör..

  Svara
 13. Dolly

  jag e inte så tung, tror inte d hjälper :) men tack för förslaget :)

  Svara
 14. Carola

  Vafaan! =) Joo jag löser suduko innan jag somnar, överväger starkt att börja sticka och tycker att knästrumpbyxor är den bästa uppfinningen nånsin :-D Känns bra! ;)

  Fina foton för övrigt, gillar den sista mkt.

  Svara
 15. Carola

  Haha, ja för framtida missförstånd =)

  Svara
 16. EN MODELLS LIV

  Väldigt fina bilder :)

  Svara
 17. Mohammed Al-Fadli

  Jätte fina bilder gillas till 100%!

  Svara

Lämna en kommentar