En stjärna föds – Naemi

Inlägget publicerades 11 oktober, 2010 kl 20:51 | Kategoriserat under Bilder.

Denna underbara unga varelse gör mig riktigt paff. Jag har fotograferat nu riktigt kunniga modeller och de är ingenting i jämförelse med denna tjej. Hon är lyhörd och en naturbegåvning.
Här kommer lite provsmak på vår näst senaste session. Vår senaste session i Gudhem kommer i veckan.

4 Svar till “En stjärna föds – Naemi”

 1. Anna,,, Cubix

  dessa bilder slår de andra med hästlängder, både fotomässigt och modellmässigt – vilken guldklimp du har hittat. naemi28 & 25 kunde du dock flyttat henne till högerkant så hon tittat snett in i bilden, nu tittar hon ut från den annars superfina foton, verkligen. Har du lärt känna nån med studio som du får låna eller har du köpt in bakgrunder och lampor själv?

  Jo det krävdes en del för att bryta upp men i slutändan tyckte och tänkte vi båda två exakt likadant, så det känns skönt. Jag har i samband med flytten fått en praktikplats på ett ställe som är SUPER och lägenheten är fin den med så det känns som allt är på rätt väg igen. Jag hoppas att du och dina flickor mår bra!(?)

  Svara
 2. Tore

  Riktigt bra, lite ljus på bagrunden för att få det att ”gå ihop” med modell och bakgrund lite mer så blir det helt lysande. Snyggt jobbat av er bägge. Gudhem? har du varit i kloster ruinen :)

  Mvh//Tore

  Svara
 3. Zarah Lundin

  Bra bilder! :)

  Svara

Lämna en kommentar