Sista bilderna..Sen är det stopp =)

Inlägget publicerades 14 oktober, 2010 kl 15:05 | Kategoriserat under Bilder.

Inte stopp med bilder, men jag känner att min blogg ska vara min blogg. Nu är det mer fotoblogg dem senaste veckorna så detta är sista sessionen jag laddar här.

Ska hålla den mer om mina värderingar som det faktiskt egentligen handlar om =) Hursom, här kommer vackra Naemi och imponerar igen.

Jag bifogar 5 bilder som är i färg, och även samma bilder i svartvitt.
Tala gärna om vilka era favorit är! :)

16 Svar till “Sista bilderna..Sen är det stopp =)”

 1. karolin

  N5liten och N2liten ar mina favoriter! n5liten sv ar basta svartvita tkr jag, de andra ar valdigt ljusa? alltsa ljusa i ansiktet, kanns som att nasan vill forsvinna lite.. men det kanske ar meningen :P alla bilderna ar iaf riktigt fina och hon ar otroligt sot, den har tjejen. har svart att fatta att hon inte ar aldre an hon ar! =)

  Svara
 2. karolin

  haha jaha, denna skarmen ar dalig och full med smuts som inte gar bort och den gor alla bilder breda och utdragna..tror den ar felinstalld! men ar ju inte min sa kan inte gora nagot at det =P Det var sa lite sa =D

  Svara
 3. Tore

  Det är väl inget fel med bilder i bloggen, en bild säjer mer än tusen ord :) jag gillar den sista svartvita bäst, kompositionen och skärpedjupet tilltalar mig i den.snyggt jobbat igen.

  Svara
  • Romeo Patrick

   Tack Tore! =) Hehe, du även tjejens mamma tyckte också att den bilden var bäst. Jag tog den precis bredvid bilen som en sista bild :) Tack för din trevliga kommentar =)

   Jag är snart klar med designen och funktionerna i min kommande fotoblogg som enbart ska handla om mina bilder =) Så inom en vecka eller så ska jag lansera den är tanken.

   Romeo

   Svara
 4. Erika Johansson

  Riktigt snygga bilder! Jag tycker bilden där hon är lutad mot väggen är bäst! Du har snabbt blivit oerhört duktig. Det är verkligen imponerande. Det finns så många fotografer som hållit på i åratal utan att vara så bra.

  Jag antar att ”Tore” är den Tore du pratat om som din förebild?

  Om det är han du menar så kan jag verkligen förstå varför!

  Svara
 5. Cubix

  Första och sista bilden är lätt snyggast (svartvitt)
  Bilden där hon sitter på muren hade varit RIKTIGT snygg om de inte var för att ljuset på busken stjäl hennes uppmärksamhet… Bra jobbat

  Svara
 6. karolin

  jassa en fotoblogg ar pa g? vad skojigt! :D

  Svara
 7. Karin

  Kanonfina bilder!!

  Svara
 8. Jenny

  Nummer två! :)

  Svara
 9. Terese

  Jag brukar vara svag för snygga svartvita bilder, men hon har så fantastiska färger (särskilt ögonen) som du har fångat så väl att jag absolut tycker du ska ha dom i färg! Nr. 5 är min favorit!

  Svara
 10. Linda

  Min favoritbild är den första längst upp till vännster. Annars tycker jag främst om färgbilder.

  Svara
 11. Anders

  Bilden längst upp till höger är i mina ögon helt klart bäst. Faktiskt den enda bilden jag valt att publicera, möjligen också den sittande bilden, för att visa variation

  Svara

Lämna en kommentar