En evighet sen.

Inlägget publicerades 18 november, 2011 kl 03:07 | Kategoriserat under Diverse, Hundar.

Jag vet att det har varit extremt länge sedan som jag skrev någonting i bloggen men jag ha faktiskt inte haft tid. Med heltidsstudier på universitetet och flera jobb och gym så hinner man inte. En normal dag ser ut som följande: Jag åker till universitetet (2 timmar resväg), kommer direkt till jobbet där jag jobbar hela dagen och natten från till 07.00, 07.05 åker min buss till mitt tåg som tar mig vidare till universitetet. Jag är knappt hemma. Helger jobbar jag konstant, fre-mån och har jour på nätterna.

Men det är rätt skönt ändå att jobba så mycket och plugga, jag trivs bäst i stress. Det är ganska komiskt ändå att jag hamnar inom detta område både inom jobbet och skolan. Jag fick höra av Malin varför jag bara får en massa psykiskt störda människor (Alltså de som liter av en neuros eller psykos) och jag funderade lite över det hon sa och det stämde. Allt från vänner till ex har haft någon form av ADHD, Borderline, Bipolär etc etc. Rätt komiskt när man tänker efter.

Just nu sitter jag på jobbet och skriver lite journal men tänkte och skriva lite här för att få en somewhat uppdatering. Självfallet måste jag ju också bjuda på en bild på min sjukt vackra vovve Blazie.

Och självfallet även en uppdaterad bild på mig själv från min senaste semster

4 Svar till “En evighet sen.”

 1. - ● Rebecca ● -

  Heeeeeeeeeeeej!
  En evighet sen, kul att du e tebax :)

  Svara
 2. Lindah

  Törs man hoppas på att du fortsätter uppdatera? ;)

  Svara
 3. Julia

  Hej, ville bars säga att du har en grymt bra blogg! :)
  Kram

  Svara
 4. Karin

  Haha! Nej =D

  Hur kan jag ha missat din blogg? Eller ja.. nu ser jag, uppdaterad nov 2011 =)

  Svara

Lämna en kommentar