Ny sida – Myway2fitness

Inlägget publicerades 28 maj, 2014 kl 00:10 | Kategoriserat under Diverse, Värderingar.

ig gphoodiegirls

Det var många år sen jag skrev här sist. Man har utvecklats som människa och gått vidare. För er som ibland besöker denna sida för att se om jag ”fortfarande lever” så gör jag det.

Har startat en ny blogg som heter Myway2fitness som handlar om min resa där jag var tjock och gick ner i vikt med hjälp av LCHF och styrketräning. Jag gick nämligen upp till 155 kg och väger nu strax över 100. Jag blev också lite frälst i att deisgna läckra träningskläder så jag skapade mitt egna märke och har sedan dess lanserat flera snygga och läckra träningstights. Dessa finns också att se på sidan: Länk till shoppen. Det har länge gapat tomt på läckra och sköna träningskläder som inte är dyra. Så därför skapade jag företaget och dessa underbara träningskläder och tights som är sköna och bra kvalitet. Besök gärna sidan om ni gillar fitness och är intresserade av snygga träningstights, kläder och accessoarer :)

 

I know it’s been ages ago. But life moves on and so have I. Started a new website where I talk about my weightloss and how I lost fat fast and became stronger and more muscular. I also created my own brand of tights (leggings). High quality tights and hoodies with inspirational motives and eyecatching design. Visit my shop if you’re interested in fitnesstights (tights or leggings) that are comfortable and amazingly to woktout in. The link is: http://myway2fitness.se/shop/

Lämna en kommentar